Ваш тревел-асистент:
Наталія Бондарєва
Підтримка
photo
+380503521621
natalia_bondareva@yahoo.com
UA-EUR

Відпочинок в Іспанії

Канарські острови, Майорка, Каталонія - Іспанія приголомшлива, куди б ви не поїхали!

Професійний підбір туру

Надішліть заявку і отримайте подарунок
годин
хвилин
секунд
Сьогодні 12 осіб залишили заявку
Коротко про Іспанію
Віза
Шенген або біом. паспорт
Тривалість перельоту
~5 годин
Різниця в часі
+2 години
Мова
Іспанська
Валюта
Євро

Ласкаво просимо в Іспанію! З року в рік компанія TEZ TOUR пропонує різноманітні можливості для відпочинку в Іспанії. Ми запрошуємо Вас відкрити для себе все багатство цієї країни - повної контрастів і вражень, п'янкою солоним морським бризом, що кличе поринути в таємниці історії і доторкнутися до давніх традицій. Тут є всі умови для чудового відпочинку - м'який середземноморський клімат, багата природа, прекрасна кухня, дивовижні вина, достаток найсвіжіших морепродуктів, фруктів і овочів і, звичайно, чудові пляжі.

Варіанти відпочинку в Іспанії
Молодіжний
Молодіжний
В Іспанію можна приїхати на яскравий карнавал, відвідати Бенідорм - місцевий «Лас-Вегас», Ібіцу - світову клубну столицю, Майорку, Салоу, а також пляжні дискотеки, різноманітні бари, ресторани і багато іншого.
Шопінг-туризм
Шопінг-туризм
Тут можна придбати речі з подіуму за дуже приємною ціною, в Іспанії знаходиться велика кількість брендових і мультибрендових магазинів. Віза для приїзду в Іспанію потрібна «загальна» шенгенська, тому при бажанні можна відвідати ще й відомі аутлети найближчих європейських країн.
Сімейний
Сімейний
Поїздка в Іспанію з дітьми - це море сонця, приємних емоцій і вражень. Клімат тут різноманітний, тому Ви можете вибрати курорт, який оптимально підійде для відпочинку. Для всієї сім'ї знайдуться розваги - це і аквапарки, і екскурсії, шопінг, пляжний відпочинок.
Екскурсійний
Екскурсійний
Іспанія - це країна з багатовіковою історією, вона зберегла середньовічні замки, амфітеатри, мости і навіть найдавніші пам'ятки епохи палеоліту. Тут можна насолодитися готичною архітектурою, спадщиною Сальвадора Далі, побачити запальне фламенко і відвідати справжній лицарський поєдинок.
Оздоровчий
Оздоровчий
Термальні джерела з унікальним складом води, лікувальні грязі, кельтські і римські лазні - це прекрасна можливість оздоровитися і отримати масу приємних вражень. СПА-готелі з високим рівнем обслуговування дозволять вам поєднати відпочинок в комфортабельних апартаментах з оздоровчими процедурами.
Гастрономічний туризм
Гастрономічний туризм
Іспанці з особливим трепетом ставляться до приготування їжі і напоїв, жодна поїздка в цю країну не пройде без відвідування виноградників, сироварень, оливкових плантацій. Тут знаходяться шикарні ресторани і працюють кращі кухарі, проводяться гастрономічні майстер-класи та дегустації. Понад 150 ресторанів Іспанії мають зірки Мішлен.
Ви шукаєте тур в Іспанію?
заповніть форму і отримайте підбір гарячого туру
Ваші переваги відпочинку в Іспанії
Підбір туру від експерта з Іспанії
Підбір туру від експерта з Іспанії
Експерт по відпочинку в Іспанії підбере тур, що відповідає Вашим вимогам і бюджету. Ви не витрачаєте час і силу на підготовку.
Зустріч в аеропорту та трансфер
Зустріч в аеропорту та трансфер
Для Вашої зручності співробітник TEZ TOUR зустріне Вас в аеропорту, супроводить до трансферу і до самого готелю
Цілодобова підтримка
Цілодобова підтримка
Наші фахівці на зв'язку 24/7 - для вирішення будь-яких питань і забезпечення максимально комфортного відпочинку для Вас
Historical and cultural heritage
Historical and cultural heritage
Traveling with TEZ TOUR, you can enjoy Spanish attractions such as Mount Moncerat, picturesque Mallorca, Barcelona, Madrid, the Teide volcano. It will be interesting to every curious tourist.
Історична та культурна спадщина
Історична та культурна спадщина
В Іспанії прекрасно розвинені, як гірськолижні види відпочинку, так і морські, пляжні. Є курорти з лікувально-оздоровчою базою і термальними джерелами.
Багата гастрономія
Багата гастрономія
Харчування All inclusive і гастрономічні екскурсії, які ми проводимо по Іспанії, дозволять Вам по-справжньому оцінити всю різноманітність місцевої кухні. Окрему увагу слід приділити прекрасним винам Іспанії.
Іспанія чекає на вас!
16
курортів
350
розкішних пляжів
785
готелів
250
пам'яток
Як підібрати і забронювати тур в Іспанію
чотири кроки до відмінної відпустки
Залишаєте заявку або телефонуєте
Зв'язуємося з Вами, підбираємо тур
Підготовляємо
документи
Ви насолоджуєтеся
відпусткою
Підібрати тур

У вартість наших турів входить

 
Переліт туди і назад
 
Трансфер в готель
 
Проживання в готелі
 
Харчування
 
Медстраховка
 

Розраховуйтесь
частинами

2, 3 або 6 платежів швидко і зручно

БОЛЬШЕ ВОЗМОЖНОСТЕЙ С КРЕДИТОМ ОТ TEZ TOUR
img
Заповніть форму і отримайте розстрочку
на тур
Отзывы
Владимир, 12.10.16
Владимир, 12.10.16
Как только получил отпуск, сразу начал искать, куда бы поехать. Нашел данный сайт и оформил заявку. TEZ tour организовал просто шикарный отдых в Египте, советую теперь всем знакомым!
Наталья, 14.11.16
Наталья, 14.11.16
Искала хорошее место для летнего отдыха, обратилась в данную компанию. Подобрали тур, который соотвествовал моим требованиям. Наслаждалась отличным отдыхом на побережье Красного моря 2 недели. Спасибо ребятам!
Ирина, 20.02.17
Ирина, 20.02.17
Надежный и проверенный временем туроператор, грамотная организация отдыха, индивидуальный подход к клиентам, знающие и приятные в общении менеджеры по продаже туров, приятные цены, сотрудничество с известными авиакомпаниями, грамотные гиды.
Оксана, 11.03.17
Оксана, 11.03.17
Летали с туроператором "Тез тур" преимущественно в Египет из Киева, так как у других туроператоров не было договоренности с отелем Royal Albatros Moderna 5* (Египет, Шарм Эль Шейх). Покупали путевки непосредственно у туроператора. хотя некоторые туроператоры с физ. лицами не работают, но Тез Тур открыл свои точки продаж. Остались всем довольны. Спасибо!
Сергей, 22.03.17
Сергей, 22.03.17
Услугами этой компании пользовался впервые. Менеджер умничка. Посоветовала отель, в котором сама отдыхала накануне. Спасибо, не разочааровала. Подобрала отличные места на рейс. Низкий поклон!!!
Светлана, 15.06.17
Светлана, 15.06.17
Давно хотели поехать в Турцию, и вот наконец решились! Наткнулись в Интернете на этот сайт, заинтересовал индивидуальный подход и подбор тура за час. Выбрали отель “четыре звезды”. Остались всем довольны. Рекомендуем.
У Вас індивідуальні вимоги до відпочинку?
Заповніть форму і отримайте підбір індивідуального туру за 1 годину
Компанія
Ми приймаємо
2021-2024 © Dolce Travel - Використання текстів і фотографій з сайту dolcetravel.com.ua допускається тільки за запитом із письмового дозволу компанії Dolce Travel.
ALLADYN TRAVEL TECHNOLOGIES OÜ, Company code: 16387001, VAT: EE102485662
Company Address: Narva mnt 7a - 616, B corp, 6 floor, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond, 15172

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK